Kā pareizi kopt džinsa izstrādājumus

Izmantojot šos padomus, varat droši izvēlēties jebkuras krāsas džinsu audumu un izbaudīt to skaisto izskatu.

No džinsa darinātas lietas ir ļoti populāras sieviešu vidū, jo to var uzskatīt par klasiku. Tos var labi stilizēt ar dažādām lietām. Un kā pareizi kopt džinsa lietas, lasiet tālāk.

Mazgāšana

Pirms mazgāšanas izgrieziet džinsus otrādi, tas palīdzēs pasargāt tos no baltām svītrām un nobrāzumiem, kā arī saglabās lietas krāsu.

Skarbi mazgāšanas līdzekļi var sabojāt džinsa audumu, tāpēc izvēlieties maigu veļas mazgāšanas līdzekli un tādu, kas atbilst lietas krāsai.

Veļas mazgāšana aukstā ūdenī un maigā ciklā palīdzēs saglabāt džinsa formu un pasargās lietu no izmēra maiņas. Džinsa izstrādājumus nav ieteicams mazgāt kopā ar citiem audumiem, jo tas var radīt bojājumus.

Dažreiz, mazgājot džinsu, izdalās krāsviela, kas var sabojāt citus priekšmetus, īpaši pirmajā vai otrajā mazgāšanas reizē. Tas attiecas arī uz krāsainu džinsu, esiet uzmanīgi un ņemiet to vērā.

No džinsa darinātas lietas var mazgāt ne tik bieži kā trikotāžas un kokvilnas izstrādājumus, kas ļauj jums izrādīt cieņu mūsu planētas dabai un pagarināt džinsa kalpošanas laiku.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment